rubezahl Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) A czy jakiś zarys kolejnego spotkani się już klaruje? Bo jeden pils już się nagazowuje a drugi czeka na warzenie Czekamy na "klepnięcie" przez gminę kalendarza imprez na przyszły rok - spotkanie wiosenne i jesienne. Zimowe (kameralne), planowane jak tylko skończy się ruch związany z feriami. Wszak ma być kameralnie Dam znać jak tylko jakieś daty się wyklarują. Nagazowuj, warz, nagazowuj, ... , ... - bo dobrego piwa nigdy dosyć - co już mieliśmy okazję nie raz doświadczyć Edytowane 5 Grudnia 2015 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Cholera na tą najbliższą okazje w sobote 7.12.2-15 zabutelkowałem ciemne z dodatkiem chili mam nadzieje że dotrwa. A w smaku takie że musztarda, diabelski super ski to pikuś. Och sory PAN PIKUŚ Edytowane 6 Grudnia 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mam nadzieję, że teraz będzie ok Jest ok. Dzięki wielkie za sposobność przywołania tamtych chwil. Do zobaczenia! Nie ma za co. Ja przepraszam, że tak długo to trwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dam znać jak tylko jakieś daty się wyklarują. ... i są: - wiosenne, 14 maja 2016 (na spotkanie wiosenne, warzymy piwo "konkursowe" jakie ustalone zostało w postach powyżej), - jesienne, 1 października 2016. Zimowe (kameralne), planowane jak tylko skończy się ruch związany z feriami. To tak na szybko - dla tych, co muszą długoterminowo planować. Jak wszystko się dotrze, pozakładam tematy dla tych spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi