tofka Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 To i dobrze. I jak wyraźnie chmielowe to ja zaciera ręce i też liczę, ze dotrwa coś do października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Mysłaków Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam chciałbym dopisać sie do listy na spotkanie jesienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam chciałbym dopisać sie do listy na spotkanie jesienne. Fajnie. Miejsca pewnie Ola jeszcze jakieś znajdzie, jeśli nie - to są alternatywy (12-ty post). Podaj tylko ilość osób i czy z własnym piwem do poczęstunku gości (1-szy post). Jeśli uważasz za stosowne, napisz parę słów o swoim piwowarzeniu. (Na tym forum, dobrze widziane jest też uzupełnienie profilu i ewentualnie! przywitanie w "Poznajmy się". Oczywiście wszystko bez "spiny" - chcesz, fajnie, nie, żaden problem!) 1. rubezahl + 1 - nr 22. Xenocyd + 1 - nr 33. Camilos + Tofka- nr 74. Mariusz + 1- nr 65. krzysiek9999 + Basik 189- nr 126. Akebes + 4 - nr 97 ŚBD +1- nocujecie tym razem?8. Karczmarz + 1- nr 49. quchcik - nr 810. Jerminka + kaczorro + (1...3) . . .nr 5 - Ola miej na uwadze + (1 do 3)11. Kyniekk +1 12. Browar Mysłaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ja centralnie nie mam szczęścia i chyba do emerytury Was nie odwiedzę Niestety z powodu konfliktów czasowych muszę zrezygnować z udziału bo nie będę w stanie być w dwóch miejscach jednocześnie. 1. rubezahl + 1 - nr 22. Camilos + Tofka- nr 73. Mariusz + 1- nr 64. krzysiek9999 + Basik 189- nr 125. Akebes + 4 - nr 96 ŚBD +1- nocujecie tym razem?7. Karczmarz + 1- nr 48. quchcik - nr 89. Jerminka + kaczorro + (1...3) . . .nr 5 - Ola miej na uwadze + (1 do 3)10. Kyniekk +1 11. Browar Mysłaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 ... i chyba do emerytury Was nie odwiedzę Nic, tylko życzyć rychłej emerytury! ... lub lepiej - przypasowania terminów na wiosenne przyszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Mając na uwadze prośbę jednej z forumowiczek aktualizuję dane. Zacznę nie poprawnie po Polsku : A więc ZOSTAŁO 53 dni, tudzież 1272godz., ewentualnie 76320min. lub dla hardcorowych odliczaczy 4579200s. DO ZOBACZENIA !!!! P.S. Jak tam Wasze witki? My w niedzielę podejmujemy próbę ważenia (pierwsza została już zużyta przez te upały ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Myślę,że ważenie wyjdzie poprawnie ale kiedy to co zważone będziesz warzył ? Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 ... ZOSTAŁO 53 dni... Też liczę. Myślę,że ważenie wyjdzie poprawnie ale kiedy to co zważone będziesz warzył ? Nie waż na to! Gdybyś poważył się uwarzyć tyle, tak przednich piw (jak PIK), to Twoje trwożenie chorzyzną ortografii tego chorego krakiku byłoby inne. ... ogólnie masz rację, ale... ... zważ czasem czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Witam. Dopiszcie mnie z osobą towarzyszącą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dopiszcie mnie z osobą towarzyszącą. Oczywiście.Długo już się nie spotkaliśmy Nakręć jeszcze brata (też kopę lat...) 1. rubezahl + 1 - nr 22. Camilos + Tofka- nr 73. Mariusz + 1- nr 64. krzysiek9999 + Basik 189- nr 125. Akebes + 4 - nr 96 ŚBD +1- nocujecie tym razem?7. Karczmarz + 1- nr 48. quchcik - nr 89. Jerminka + kaczorro + (1...3) . . .nr 5 - Ola miej na uwadze + (1 do 3)10. Kyniekk +111. Browar Mysłaków 12. Maaciej6 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja dni nie liczę ale już się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Czy są jakieś preferencje do gatunku piwa. Bo ja mam w ofercie już na stałe STOUTA CIEMNEGO i INDIA ALE PALE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy są jakieś preferencje do gatunku piwa... Juruś - Ty jako bywalec naszych spotkań - wiesz, że wszelakie domowe piwa są oczekiwane. Bo ja mam w ofercie już na stałe STOUTA CIEMNEGO i INDIA ALE PALE. Po Twoim poczęstunku - może przemianuj "Stouta Ciemnego", na "Stouta Ledwie Ciemnego" (... chyba warto też pomyśleć o skróceniu przerwy maltozowej - są bardzo wytrawne, brakuje pełni. Ale jak Tobie odpowiadają, to OK. Przywieź na spotkanie, niech i inni się wypowiedzą. Ewent. dalsze - na priv.) Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) (... chyba warto też pomyśleć o skróceniu przerwy maltozowej - są bardzo wytrawne, brakuje pełni. Ale jak Tobie odpowiadają, to OK. Przywieź na spotkanie, niech i inni się wypowiedzą. Ewent. dalsze - na priv.) właśnie na takim smaku mi zależało. Pełni mu może brakować bo to rozlew z 1.08.2015 czyli trochę jak na ciemne trochę za mało wystane. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Z przykrością zawiadamiam, iż mojego "rzeczkowego" wita coś trafiło. Kwas. może na kolejne spotkanie przyjedzie w kolejnym swoim wcieleniu, o ile coś z niego będzie i nie trafi ostatecznie do kanału. przywiozę niedobitki poprzednich warek wita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZ Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 hmmm może mi się uda:) trochę biwowarsko upadłam, ale imprezka widzę zacna sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) hmmm może mi się uda:) ... no niech Ci się wreszcie uda! Od kilku już lat wybierasz się do nas na spotkania (ale bez większych sukcesów ). Do zobaczenia niebawem! 1. rubezahl + 1 - nr 2 2. Camilos + Tofka- nr 7 3. Mariusz + 1- nr 6 4. krzysiek9999 + Basik 189- nr 12 5. Akebes + 4 - nr 9 6 ŚBD +1- nocujecie tym razem? 7. Karczmarz + 1- nr 4 8. quchcik - nr 8 9. Jerminka + kaczorro + (1...3) . . .nr 5 - Ola miej na uwadze + (1 do 3) 10. Kyniekk +1 11. Browar Mysłaków 12. Maaciej6 + 1 13. KasiaZ Edytowane 10 Września 2015 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świdnicki Browar Domowy Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Z przykrością zawiadamiam, iż mojego "rzeczkowego" wita coś trafiło. Kwas. może na kolejne spotkanie przyjedzie w kolejnym swoim wcieleniu, o ile coś z niego będzie i nie trafi ostatecznie do kanału. przywiozę niedobitki poprzednich warek wita. Kwas to nie trucizna . zabutelkuj i przywiez pare flaszek w celach szkoleniowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 w celach szkoleniowych będzie wcześniejszy wit, którego coś trafiło, ale się ciekawie ułożył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Miejcie na uwadze - tym razem zaczynamy wcześniej (najprawdopodobniej o 12-tej). Informacyjnie: po "Bosej Sowie" z poprzedniego spotkania, piwem przyszłego, będzie "Gola Sowa" - z wszystkimi następstwami dnia kolejnego! ... mam nadzieję, że inicjatywa "Bosych" itd... Sów, zostanie szerzej zaaprobowana i wcielona w życie przez uczestników naszego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliska903 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 1. rubezahl + 1 - nr 2 2. Camilos + Tofka- nr 7 3. Mariusz + 1- nr 6 4. krzysiek9999 + Basik 189- nr 12 5. Akebes + 4 - nr 9 6 ŚBD +1- nocujecie tym razem? 7. Karczmarz + 1- nr 3 8. quchcik - nr 8 9. Jerminka + kaczorro + (1...3) . . .nr 10 - Ola miej na uwadze + (1 do 3) 10. Kyniekk +1- nr 1 11. Browar Mysłaków- nr 4 12. Maaciej6 + 1 - nr 16 13. KasiaZ- nr 5 Rozumiem, że ŚBD nie nocuje Czy Kasia Z z noclegiem? Został jeden pokój, chatka i noclegi w okolicy! Impreza o 12:00 Rubezahl biorąc pod uwagę Twoje bose wejście na Wielką Sowę już jestem ciekawa co planujesz jako autor pomysłu na nagą sowę. Tym razem spotkanie na szlaku władz lokalnych mogłoby przynieść dalekosiężne skutki, pozytywne, oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jeżeli znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie, to proszę dopisać mnie do listy - tym razem przyjeżdżam sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Impreza od 12 więc my od późnego wieczora w piątek - mam nadzieję, że to nie problem. A na Gołą Sowę nie wiem czy nie za zimno będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 lepiej się przyznaj, że przyjedziecie wcześniej, żeby szukać pociagu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Czy Kasia Z z noclegiem? Tak. ... już jestem ciekawa co planujesz jako autor pomysłu na nagą sowę. Jeżeli znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie, to proszę dopisać mnie do listy Jasne. 1. rubezahl + 1 - nr 22. Camilos + Tofka- nr 73. Mariusz + 1- nr 64. krzysiek9999 + Basik 189- nr 125. Akebes + 4 - nr 96 ŚBD +1- 7. Karczmarz + 1- nr 3 8. quchcik - nr 89. Jerminka + kaczorro + (1...3) - nr 10 10. Kyniekk +1 - nr 111. Browar Mysłaków - nr 412. Maaciej6 + 1 - nr 1613. KasiaZ - nr 5 14. Olo333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi