rubezahl Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 lepiej się przyznaj, że przyjedziecie wcześniej, żeby szukać pociagu. Eeee! - szukać nie ma potrzeby. Pociąg będzie do zwiedzenia podczas naszego spotkania w części kompleksu, o której pisałem http://www.piwo.org/topic/16507-16-maja-2015-pod-przelecza-rzeczka-gory-sowie-spotkanie-wiosenne/?p=343455 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Tam to chyba wejście do tych nowo odkrytych sztolni walimskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Tam to chyba wejście do tych nowo odkrytych sztolni walimskich Też. - jak wiadomo wszystkie tunele Riese są ze sobą połączone, ten na 65-tym kilometrze także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świdnicki Browar Domowy Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 1. rubezahl + 1 - nr 2 2. Camilos + Tofka- nr 7 3. Mariusz + 1- nr 6 4. krzysiek9999 + Basik 189- nr 12 5. Akebes + 4 - nr 9 6 ŚBD +1- nocujecie tym razem? 7. Karczmarz + 1- nr 3 8. quchcik - nr 8 9. Jerminka + kaczorro + (1...3) . . .nr 10 - Ola miej na uwadze + (1 do 3) 10. Kyniekk +1- nr 1 11. Browar Mysłaków- nr 4 12. Maaciej6 + 1 - nr 16 13. KasiaZ- nr 5 Rozumiem, że ŚBD nie nocuje A tym razem zostaniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Złotym pociągiem pełnym złotego trunku prosto do Rzeczki. Tym razem nie miałam zamiaru włazić na sowę... ale ta nagość jakoś mnie zaczyna nęcić I się zaczynam zastanawiać co też ze sobą przywieźć... hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ... ale ta nagość jakoś mnie zaczyna nęcić I się zaczynam zastanawiać co też ze sobą przywieźć... hm W takim razie - bikini raczej nie przywoź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Piwko już jest i jasne i ciemne. Musztarda z nową nazwą w planach. A będzie się nazywała SMOCZY OGON SUPER-SKI. I jak to mówią, aby do 3-go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Piwko już jest i jasne i ciemne. Musztarda z nową nazwą w planach... Juruś, musztardę to możesz nazwać "Motyla cień" - taka uchwytna... lol Tak przy okazji - mam nadzieję, że tym razem znowu przywieziesz tą gitarę co GRA dłuuuugo w noc (jak kiedyś). Ostatnio coś zbyt szybko!! się zmęczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Czy Kasia Z z noclegiem? Tak. ... już jestem ciekawa co planujesz jako autor pomysłu na nagą sowę. Jeżeli znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie, to proszę dopisać mnie do listy Jasne. 1. rubezahl + 1 - nr 2 2. Camilos + Tofka- nr 7 3. Mariusz + 1- nr 6 4. krzysiek9999 + Basik 189- nr 12 5. Akebes + 4 - nr 9 6 ŚBD +1- 7. Karczmarz + 1- nr 3 8. quchcik - nr 8 9. Jerminka + kaczorro + (1...3) - nr 10 10. Kyniekk +1 - nr 1 11. Browar Mysłaków - nr 4 12. Maaciej6 + 1 - nr 16 13. KasiaZ - nr 5 14. Olo333 Hej, Niestety przyjedziemy tylko we dwoje (Jreminka i Kaczorro). Dodatkowe osoby się wykruszyły. Już nie mogę się doczekać spotkania z Wami ;-) Do zobaczneia niebawem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Tak przy okazji - mam nadzieję, że tym razem znowu przywieziesz tą gitarę co GRA dłuuuugo w noc (jak kiedyś). Ostatnio coś zbyt szybko!! się zmęczyła:( Gitara grała tak długo jak były chórki. Chórki poszły to i ona w poczuciu spełnionego obowiązku też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Blisko, coraz bliżej Nie zapomnijcie zabrać swoich Wit-ków. Myślę, że po 3 butelki powinno wystarczyć (jak będą 4 i więcej - to też się nie zmarnują ). Dobrze, żeby były (trwale) oznaczone butelki - etykieta. Do tej zabawy, Ola przewidziała jakieś drobne nagrody/niespodzianki. ... a zwycięzca, będzie mógł uwarzyć piwo wg swojej receptury w browarze "Pod przełęczą" podczas kolejnego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 ... ale ta nagość jakoś mnie zaczyna nęcić I się zaczynam zastanawiać co też ze sobą przywieźć... hm W takim razie - bikini raczej nie przywoź! I tak nie używam Liczę jednak, ze ser zdąży dojrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ACHTUNG ACHTUNG!!! POZOR POZOR !!! ATTENZIONE ATTENZIONE!!! ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ !!! WARNING WARNING !!! UWAGA UWAGA Wielkie odlicznie zaczęte został już tylko lekko ponad tydzień czyli 8,5 dnia czyli 208 godzin czyli 12480 min czyli 748800 s od tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basik189 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Blisko, coraz bliżej Nie zapomnijcie zabrać swoich Wit-ków. Myślę, że po 3 butelki powinno wystarczyć (jak będą 4 i więcej - to też się nie zmarnują ). Dobrze, żeby były (trwale) oznaczone butelki - etykieta. Do tej zabawy, Ola przewidziała jakieś drobne nagrody/niespodzianki. ... a zwycięzca, będzie mógł uwarzyć piwo wg swojej receptury w browarze "Pod przełęczą" podczas kolejnego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basik189 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 No i teraz już Krzysiek nie da mi spokoju, będę musiała zrobić etykietki, a czasu mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 ... został już tylko lekko ponad tydzień czyli 8,5 dnia czyli 208 godzin czyli 12480 min czyli 748800 s od tej chwili No i teraz już Krzysiek nie da mi spokoju, będę musiała zrobić etykietki, a czasu mało Wprawdzie etykiety na "konkursowe" butelki mogą być odręcznie podpisane, ale fajnie jak Krzysiu przekooona Cię do riś-owania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Cholera wykupili na targowisku mi całą gorczycę. A musztardka powinna już dojrzewać. Przyjadę ok 15. Niestety (ha ha) sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyniekk Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Haj, Niestety tym razem nie damy rady. Mam nadzieję , że na wiosenne spotkanie uda się dotrzeć. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Uf. Udało się kupić gorczyce, musztarda już w słoiku dojrzewa, kapka spadła na stół kuchenny i wypaliła dziurę. Oj chyba będzie tylko dla odważnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Haj, Niestety tym razem nie damy rady. Mam nadzieję , że na wiosenne spotkanie uda się dotrzeć. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy. I już się zaczyna... Mam nadzieję, że jednak większość da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 My damy Cieszysz się, ze się znowu będę plątać pod nogami? I nawet pogoda nam sprzyja, bo zapowiadają słonecznie i w okolicach 18 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A pewno, że się cieszę . I na pogodę też, chociaż pewno wieczorem będzie zimniej i trzeba się będzie podwędzić przy ognisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Cygan dla dobrego towarzystwa dał się powiesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Cygan dla dobrego towarzystwa dał się powiesić. No i wykrakałem. Co prawda nikt się nie ten tego, ale impreza przezacna. Gdyby nie moja skromność to napisałbym że Rzeczkę ale piwa to my zdegustowali. Dzięki gospodarzom i ich gościnności, atmosfera była wspaniała. Edytowane 4 Października 2015 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jak dla mnie to fizycy z jakiejś konkretnej uczelni powinni przyjechać do Rzeczki i zbadać czasoprzestrzeńtam czas jakimś dziwnym sposobem płynie tam baaaaardzo szybko. Jak dla mnie za szybko . Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi