dananas Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Cześć! Jako że od długiego czasu pomagam przy zacieraniu i butelkowaniu (oraz przy piciu^^), a niedawno uwarzyłam swoje pierwsze piwo, zjawiam się tutaj, wśród braci piwowarskiej. Spotkać mnie można najczęściej we Wrocławiu, gdzie zgłębiam zastosowania tej z najpiękniejszych nauk, jaką zowią matematyką. Poza częścią ścisłą w moich zainteresowaniach znajduje się literatura, kucharzenie, trochę sportu związanego z nogami -- bieganie, pedałowanie, wędrowanie i taniec towarzyski. Jako kot uprawiam zawodowo spanie i mruczenie =^.^= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jeśli cokolwiek w życiu zrozumiałem, to właśnie była to matematyka... Witaj w tym szczególnym dla nas dniu Dziś Dzień Piwowara Domowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi