abrarakulix Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mam do was takie pytanie odnośnie podpiwku. Z racji że dużo podróżuję to nie mogę sobie pozwolić na picie ulubionego trunku w czasie jazdy. Tak sobie pomyślałem o zrobieniu podpiwku, w skład weszły by słody jęczmienne : pilzneński, karmelowy, palony, oraz cukier jakiś chmiel i drożdże. I tutaj mam dylemat ile tych słodów dać aby to nie było piwo a podpiwek. Może ktoś już taki podpiwek z was robił. Nie oczekuję odpowiedzi w postaci kup sobie kawę zbożową Kujawiankę, albo gotowy zestaw w sklepie i z tego zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mam do was takie pytanie odnośnie podpiwku. Z racji że dużo podróżuję to nie mogę sobie pozwolić na picie ulubionego trunku w czasie jazdy. Tak sobie pomyślałem o zrobieniu podpiwku, w skład weszły by słody jęczmienne : pilzneński, karmelowy, palony, oraz cukier jakiś chmiel i drożdże. I tutaj mam dylemat ile tych słodów dać aby to nie było piwo a podpiwek. Może ktoś już taki podpiwek z was robił. Nie oczekuję odpowiedzi w postaci kup sobie kawę zbożową Kujawiankę, albo gotowy zestaw w sklepie i z tego zrób. Zainteresuj się piwem harcerskim. Niedawno nawet na forum o nim było. Piwo 4-5 BLG i ok. 1% alk. Zawsze to jakiś zamiennik piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrarakulix Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się