Nomad Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Heh. Napewno w życiu każdego z was pojawił się taki felerny dzień gdzie podczas ważenia nastąpiła tzw. K..wa sytuacyjna:-) Ja wczoraj miałem same straty... robiłem Wita i w pierwssej kolejności A) straciłem - zbilem w polowie zacierania termometr... reszta + mash out " na oko" B) pierwszy raz kranik w fermrlentorze okazal sie nieszczelmy:-( Jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Grunt to sie nie lamac;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Jak to często bywa, prawem serii... pyszne piwo... żebyś go nie umiał powtórzyć Nomad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dodam jeszcze że całość okupilem swą krwią - obierajac pomarańcze obralem tez kciuka... ale juz się goi. Piwko też pozdrawia bulgoczac. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Miałem kiedyś rurkę do odciągnania piwa znad osadu, końcówka była szklana w połowie miała otwór przez co fajnie się piwo odciągalo nie zaciągając drożdży. Pewnego razu chcąc umyć wężyk nie zauważyłem że rurka się zbiła ale tak ze końcówka wyglądała jak haczyk na ryby. Krew była wszędzie a ślad na palcu mam po dziś dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Heh. Napewno w życiu każdego z was pojawił się taki felerny dzień gdzie podczas ważenia nastąpiła tzw. K..wa sytuacyjna:-) Ja wczoraj miałem same straty... robiłem Wita i w pierwssej kolejności A) straciłem - zbilem w polowie zacierania termometr... reszta + mash out " na oko" B) pierwszy raz kranik w fermrlentorze okazal sie nieszczelmy:-( Jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Grunt to sie nie lamac;-) Po co ważyłeś termometr i kranik? ps chyba nadal jesteś w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Heh. Napewno w życiu każdego z was pojawił się taki felerny dzień gdzie podczas ważenia nastąpiła tzw. K..wa sytuacyjna:-) Ja wczoraj miałem same straty... robiłem Wita i w pierwssej kolejności A) straciłem - zbilem w polowie zacierania termometr... reszta + mash out " na oko" B) pierwszy raz kranik w fermrlentorze okazal sie nieszczelmy:-( Jestem ciekawy co z tego wyjdzie. Grunt to sie nie lamac;-) Po co ważyłeś termometr i kranik? ps chyba nadal jesteś w szoku Takie rzeczy mnie nie szokuja;-) co najwyżej drażnią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi