anteks Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam, jestem początkującym wogóle i przykładam wagę do podstaw. Nikt się nie zapytał :1 gdzie i w jakiej temp. są przechowywane butelki. 2 do jakich były wlane PET czy szkło 3 szkło jakie zielone czy brązowe 4 jak PET to czy wypuszczone było powietrze i zakręcone, w szklanych odczekanie z kapslem na górze około godziny i dopiero kapslowanie 5 było światło czy nie w przechowalni 6 fermentowane w plastyku czy szklanym balonie 7 czym zlewane bo niektórzy zlewaja z pompką wężykiem i się na "harmonijce" napowietrza 8 do odkażenia jaki był stosowany środek Po odpowiedzi na podstawowe pytania można wnioskować EWENTUALNE sugestie Browar to nie apteka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam, jestem początkującym wogóle i przykładam wagę do podstaw. Nikt się nie zapytał :1 gdzie i w jakiej temp. są przechowywane butelki. 2 do jakich były wlane PET czy szkło 3 szkło jakie zielone czy brązowe 4 jak PET to czy wypuszczone było powietrze i zakręcone, w szklanych odczekanie z kapslem na górze około godziny i dopiero kapslowanie 5 było światło czy nie w przechowalni 6 fermentowane w plastyku czy szklanym balonie 7 czym zlewane bo niektórzy zlewaja z pompką wężykiem i się na "harmonijce" napowietrza 8 do odkażenia jaki był stosowany środek Po odpowiedzi na podstawowe pytania można wnioskować EWENTUALNE sugestie Jasna cholera nie wiedziałem ,że te moje piwa takie mocne są Nic nie kapuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 6 fermentowane w plastyku Jestem ciekaw jak wygląda fermentacja w plastyku, zwłaszcza obciąganie piwa po fermentacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam, jestem początkującym wogóle i przykładam wagę do podstaw. Nikt się nie zapytał :1 gdzie i w jakiej temp. są przechowywane butelki. 2 do jakich były wlane PET czy szkło 3 szkło jakie zielone czy brązowe 4 jak PET to czy wypuszczone było powietrze i zakręcone, w szklanych odczekanie z kapslem na górze około godziny i dopiero kapslowanie 5 było światło czy nie w przechowalni 6 fermentowane w plastyku czy szklanym balonie 7 czym zlewane bo niektórzy zlewaja z pompką wężykiem i się na "harmonijce" napowietrza 8 do odkażenia jaki był stosowany środek Po odpowiedzi na podstawowe pytania można wnioskować EWENTUALNE sugestie Kolego nie przesadzaj, jak tak będziesz podchodził do tej zabawy to dostaniesz pie....ca cenzurował elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się