Lucyferek Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Z Gdańska. Witam wszystkich serdecznie Nie chcę żeby to wyglądało jak ogłoszenie matrymonialne, więć krótko i na temat. Lubie piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Czołgiem! aż mi się skojarzyło: Edytowane 10 Lutego 2015 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyferek Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Hihi. Też przemknęło mi to przez myśl po przeczytaniu postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Czołem Roman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witaj wesoły Romku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyferek Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jest ktoś z 3-miasta chętny na piwo? Taki piękny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Chyba w 3city U nas kupa śniegu , buro i odwilż . Brrr ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyferek Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 A tu aż chce się wyjść! Może skocze do degustatorni jeśli się nikt chętny na plener nie znajdzie. Wszak "szlachcicowi nie wypada pić ani samemu ani do lustra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 No to ze mnie dupa nie szlachcic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Do grupy Pomorskich Piwowarów na Facebooku należysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyferek Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie, nic o niej nie wiem. Bo też z facebookiem ciężko u mnie, tzn. Jest i owszem, ale nie używany. A warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Warto, bo tam się odbywa dyskusja na tematy związane z piwowarstwem na Pomorzu https://m.facebook.com/?hrc=1&_rdr#!/profile.php?id=142150489282553 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi