rubezahl Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ... ja i rubezahl przywieziemy też piwka do degustacji Zibi, po takim anonsie aż zastanowiłem się co zabrać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 I ja też będę za skrzyneczką piwa mojego i kolegi Piotruka (w tym Munich Dunkel: 2 miejsce I Konkursu Piwo.org) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Mam nadzieję, że za rok to już będzie obowiązkowa wizyta.:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Najfajniej będzie poznać tych wszystkich jeszcze niepoznanych z tego powodu najbardziej lubię takie imprezy o piwku innych piwowarów nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ... ja i rubezahl przywieziemy też piwka do degustacji Zibi' date=' po takim anonsie aż zastanowiłem się co zabrać! [/quote'] Mistrz Wena lubi mocne piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Oprócz mnie będzie wiele innych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Oprócz mnie będzie wiele innych osób. Oczywiscie wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 (w tym Munich Dunkel: 2 miejsce I Konkursu Piwo.org) a mogę się na takie piwo pisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) Ale musisz chyba się pospieszyć bo niewiele tego piwa tam się pojawi Więcej pewnie będzie na pokazie warzenia i degustacji 12 czerwca w Częstochowie. Zapraszam nie tylko na te i inne domowe piwa ale i na odbywający się też wtedy I Częstochowski Konkurs Piw a przynajmniej do wzięcia w nim udziału Edytowane 7 Maja 2010 przez pioturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 wszystko fajnie bo większość się zna juz ze spotkań , ja też mam zamiar być hehe i hyba stanę na srodku i będe wołał po kolei jak leci po nickach hehe ...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 (w tym Munich Dunkel: 2 miejsce I Konkursu Piwo.org) a mogę się na takie piwo pisać ? Ok poczekam z otwarciem na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 wszystko fajnie bo większość się zna juz ze spotkań , ja też mam zamiar być hehe i hyba stanę na srodku i będe wołał po kolei jak leci po nickach hehe ...pozdr zibiego znajdziesz po czarnym kapeluszu awers zibi rewers piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 wszystko fajnie bo większość się zna juz ze spotkań ' date=' ja też mam zamiar być hehe i hyba stanę na srodku i będe wołał po kolei jak leci po nickach hehe ...pozdr[/quote']zibiego znajdziesz po czarnym kapeluszu awers zibi rewers piwo.org a obok mnie będzie akebes i rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akebes Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 zgadza sie Zibi:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 ... awers zibi rewers piwo.org ... awers, rewers, prawa, lewa - niech będzie, wezmę jedną ze stron do 'ochrony' tego kapelusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 mnie łatwo będzie można poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 no to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Nie mogłem znależ kapelusza będę w czerwonej czapce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie mogłem znależ kapelusza będę w czerwonej czapce To mnie zmyliło. Dobrze, że zibi mnie rozpoznał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Wyniki konkursu zostaną ogłoszone o 18.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Moje wrażenia z sobotnich Warsztatów Piwowarskich na zamku w Leśnicy. Przejechaliśmy z okolic Wałbrzycha Ja rubezahl i akebes z naszym kolegą muniem z Projektu Dobrych Smaków Polsko-Czeskich. Impreza zorganizowana z rozmachem i świetnie przygotowana mogę się pokusić o sformułowanie że to najlepsza impra na tej szerokości geograficznej,przyjmując oczywiście że to moja 2 impreza piwowarska,+ dla marusi i jej ekipy. Jestem zadowolony że poznałem innym piwowarów których znałem tylko z forum i oczywiście nowe doświadczenie piwowarskie w mojej że tak się wyrażę karierze piwowara domowego. No i oczywiście niezliczona ilość smaków piwa. Serdecznie dzięki dla akebesa i jego wuja za transport na imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja też już wróciłem. Impreza jak już napisął ZIBI z rozmachem. Najważniejsze, że pogoda dopisała więc na zewnątrz browary miały okazję się wykazać. Było aż tak dobrze, że do Żywca musiały jechać w nocy samochody po piwo, żeby było na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Muszę przyznać że imprezka świetna , to była moja pierwsza tego typu , poznałem ludzi których znałem tylko z piwo.org teraz wiem jak naprawdę wyglądają , wymiana paru zdań ( bezcenne) no i mnogość smaków piw , jestem troszke zszokowany tymi smakami , ale teraz wiem tak naprawdę jak ma smakować porządne piwo - mam odniesienie do swoich niby piw z brewkita ech szkoda mówić duży plus dla marusi za organizację ...pozdr wszystkich tych których poznałem osobiście i tych których jeszcze nie poznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie, tym już znajomym jak i nowo poznanym piwowarom. Super impreza we wspaniałej scenerii, możliwość degustacji takiej różnorodności piw bezcenne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akebes Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki Zibi i polecamy się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi