jaroM6 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Witam Jako że jestem tu nowy to chciałbym goraco powitać wszystkich forumowiczów i wielbicieli bursztynowego napoju Planuję wykonać hermsa elektrycznego na 50 litrów warki zbiorniki wykonam z blachy nierdzewnej 1,5 mm walcowane i wspawane dna grzanie elektryczne (sterownik w trakcie projektu) chciałbym zastosować wymiennik ciepła rurowy własnej konstrukcji potrzebuje trochę danych co do pomp filtrowania i ogólnych zagadnień nie chcę poprostu wywarzać otwartych drzwi Edytowane 22 Lutego 2015 przez jaroM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 http://www.piwo.org/topic/10836-herms-koszty-budowy/ i parę innych wątków, szukajka nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Dziękuję kolego wiem że szukajka nie boli,przeszukałem dzisiaj prawie całe forum Oczekiwałem porad i uwag od użytkowników i specjalistów którzy używają juz instalację Edytowane 22 Lutego 2015 przez jaroM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 no to używając szukajki dowiesz się co mieli do powiedzenia/napisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojen Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 http://www.piwo.org/topic/10836-herms-koszty-budowy/ i parę innych wątków, szukajka nie boli W tym wątku jest bardzo dużo przydatnych informacji. Jeżeli będziesz miał szczegółowe pytania możesz tam pytać. Na razie to zadałeś bardzo ogólne pytanie i trudno ci odpowiedzieć. Nikt nie opisze ci jak zbudować instalację krok po kroku. Odnośnie wymiennika rurowego to podaj jakieś szczegóły to może ci ktoś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi