jacer Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Warzymy ze świętowaniem. Mnie tam pasuje albo piątek albo sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Następny weekend mógłby być i w piątek i sobotę, kolejny za 2 tygodnie z racji giełdy w Tychach wchodzi w grę sobota po 16. Potem jest już weekend przed świętem więc to raczej odpada. Kolejny 11-13 /długi/ fajny termin ale z tego co wiem to jacera nie ma. Jak wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Mi pasuje kolejny, ale wolał bym sobotę raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jak żonka nie pójdzie do szkoły to bym wjechał i obejrzał browar w akcji będę kierował więc jak co to mogę kogoś po drodze zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Mi pasuje kolejny, ale wolał bym sobotę raczej. Kolejny czyli za 2 tyg. - sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 22 w sensie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 W jakich godz tego 22-go odbyła by się ta orgia, bo byłbym wstępnie zainteresowany, Maciej pewnie też Dotarlibyśmy do Ostrowa tak w godzinach śniadaniowych i myślę że było by miło jak byłoby już posmarowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Damy radę Ale godziny to raczej obiadowe Muszę z Tychów wrócić planuje być ok. 14 w chacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Może być sobota 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No to coś się już klaruje więc oficjalnie 22.10 Fajnie ze jest zainteresowanie, mam nadzieję że wszystkim wypali przyjazd na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 O to na dzień przed mymi urodzinami. Ale z wiadomych względów nie nawiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 O to na dzień przed mymi urodzinami. Ale z wiadomych względów nie nawiedzę. Wow ty lubisz wszystko ,pieczony chleb na szfelach (podkłady kolejowe) aż dziw że czegoś nienawidzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 O to na dzień przed mymi urodzinami. Ale z wiadomych względów nie nawiedzę. Wow ty lubisz wszystko ' date='pieczony chleb na szfelach (podkłady kolejowe) aż dziw że czegoś nienawidzisz.[/quote'] ale o so chozi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://www.piwo.org/forum/viewtopic.php?id=1210&p=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://www.piwo.org/forum/viewtopic.php?id=1210&p=17 Powtórzę za Krzysiem "ale o so chozi ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ale miedzy słowem nienawidzić a nie nawiedzić jest trochę różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ale miedzy słowem nienawidzić a nie nawiedzić jest trochę różnicy? Raptem kilka piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Ale miedzy słowem nienawidzić a nie nawiedzić jest trochę różnicy? Do czego jest ta literówka ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Chętnie bym odwiedzil , ale mam inne ciekawe spotkanie http://www.piwo.org/forum/t6071-Anteks-w-Krakowie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Do 862 posta w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Ale miedzy słowem nienawidzić a nie nawiedzić jest trochę różnicy? Do czego jest ta literówka ?. To może Ty wytłumaczysz tą nienawiść Tomka ? Edytowane 10 Października 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) O co ci biega Tomek sobie żartuje z innych a z niego to nikt.I nie wypisuj o nienawiści psychologiem jesteś że wiesz jakie Tomek ma nastawienie do innych.Na tym forum jest kilkaset postów gdzie ktoś sobie żartuje z kogoś.Pewnie teraz wszyscy pałają nienawiścią bez przesady. Edytowane 10 Października 2011 przez maxhot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 maxhot, przeczytaj jeszcze raz na spokojnie post nr 861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Chętnie bym odwiedzil , ale mam inne ciekawe spotkanie http://www.piwo.org/forum/t6071-Anteks-w-Krakowie.html W drodze powrotnej zabierzesz ekipę w niedzielę do domu Edytowane 10 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Chętnie bym odwiedzil ' date=' ale mam inne [b']ciekawe spotkanie[/b] http://www.piwo.org/forum/t6071-Anteks-w-Krakowie.html Po drodze zabierzesz ekipę w niedzielę do domu Raczej myślałem o powrocie przez Wrocław , a może uda się wstąpić ma pokaz warzenia w Opolu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi