jacer Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Też wezmę jakies resztki i wiśniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chłopaki pilnujcie się żeby nie wyszła moja "pomroczność jasna" chcąc nie chcąc wzorowana na Bieloku Bielok zawsze będzie dla nas niedoścignionym wzorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Widzę że towaru nie braknie jak każdy coś weżnie,Muszę koniecznie zobaczyć transmisje online to będzie inwazja mocy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Się skręci coś a aparat zawsze po imprezie prawdę Ci powie Czym tam z dworca oprócz taryfy dojechać można? MZK macie, ale nie wiem czy w 3 osoby się autobusem opłaca w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Widzę że mini zlot się kroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Się skręci coś a aparat zawsze po imprezie prawdę Ci powie Czym tam z dworca oprócz taryfy dojechać można? MZK macie, ale nie wiem czy w 3 osoby się autobusem opłaca w ogóle. Z dworca na przystanek jest ok 300m w stronę centrum http://www.mzk-ostrow.com.pl/portals/mzk-ostrow/Pliki/HTML/055-01.htm#14 bilet kosztuje 2,50 a w sobotę średnio kursuje jeden autobus na godzinę Przecznicę dalej jest postój taksówek i tam można złapać TAXI za ok. 12zł, tych bezpośrednio przy dworcu z wiadomego względu nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 To bedziem się wozić jak Pany w takim razie taryfą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 To bedziem się wozić jak Pany w takim razie taryfą Znaczy spod dworca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Może ktoś sprawdzić czy z zewnątrz można wejść na kamerę? Od przyszłego tygodnia /po imprezie/ zmieniam z powrotem format przesyłania obrazu na mpeg-4 Spowoduje to niestety oglądanie tylko przez IE Ale z tego co widzę Firefoks jest okrojony z dźwięku a ja z racji formatu Mjpeg nie mam możliwości użycia kamery do celów prewencyjno-ochronnych a mianowicie włączenia opcji nagrywania w momencie wykrycia ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Działa kamera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 To bedziem się wozić jak Pany w takim razie taryfą Znaczy spod dworca? No tak. Zahaczymy może o jakiś knajp po drodze i wyślemy A my to co zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Zaraz na przeciwko dworca za przejściem dla pieszych w barze Bajka, leją piwo z browaru Bartek. Ot, taka regionalna atrakcja. Edytowane 21 Października 2011 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Zaraz na przeciwko dworca za przejściem dla pieszych w barze Bajka, leją piwo z browaru Bartek. Ot, taka regionalna atrakcja. Normalnie Bajka! To się możemy spóźnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Nie sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Widzę że mini zlot się kroi Będzie się działo, a z nieoficjalnych źródeł wiem, że obiadek ma ugotować Shakira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 ...proszę w miarę możliwości o przytarganie podręcznego bagażu butelkowego. - spoko, skrzyneczka się chłodzi (u Zibiego... druga) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 ...proszę w miarę możliwości o przytarganie podręcznego bagażu butelkowego. - spoko' date=' skrzyneczka się chłodzi (u Zibiego... druga) :)[/quote'] Moja krzynka razy 2 (same mocne atrakcje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Moja krzynka razy 2 (same mocne atrakcje) Ale będzie jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Rzekł bym więcej, strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 W takim razie, do zobaczenia niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Rzekł bym więcej, strach się bać Nogi mi drętwieją na samą myśl,a co dopiero strach się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 No to my zaczelismy. Mam tym samym nadzieje, ze cos dowieziemy na miejsce pozdrowienia z okolic Jarocina na ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Widzę, że już się zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Widzę, że już się zaczęło Imprezowa bomba tyka powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Trza się zbierać, żeby zdążyć na wysładzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi