Skocz do zawartości

Piwo z Brew Kitu - Golden Ale - Gozdawa


MalinowyNos_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, przedstawiamy nasze pierwsze nagranie z producji piwa z brew kitu, czekamy na Wasze opinie co i jak ewentualnie możemy następnym razem zmienić/ poprawić :)

http://www.malinowynos.pl/article/detail/47/piwo-z-brew-kitu-golden-ale-gozdawa

 

 

 

Pozdrawiamy,

Zespół Malinowego Nosa

post-10168-0-20041700-1425224065_thumb.jpg

post-10168-0-79716200-1425224077_thumb.jpg

post-10168-0-75704000-1425224088_thumb.jpg

post-10168-0-16609500-1425224101_thumb.jpg

post-10168-0-35389300-1425224116_thumb.jpg

Edytowane przez MalinowyNos_pl
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jest sporo błędów. Cukier do rehydratacji i bełtanie? Odsyłam do wiki. Brzęczka? Temperatura raczej poniżej 20'C. Przydałoby się trochę informacji na temat sposobów dezynfekcji. Strasznie błotniste to piwo. 10 dni i piwo gotowe? Stanowczo za krótko. Ja witbiera czy inne pszeniczne robie 14 dni co jest rekordem. Piwa, które powinny być klarowne warto przetrzymać około 3 tyg. Później mamy mniej osadu w butelkach.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.