MalinowyNos_pl Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witajcie, przedstawiamy nasze pierwsze nagranie z producji piwa z brew kitu, czekamy na Wasze opinie co i jak ewentualnie możemy następnym razem zmienić/ poprawić http://www.malinowynos.pl/article/detail/47/piwo-z-brew-kitu-golden-ale-gozdawa Pozdrawiamy, Zespół Malinowego Nosa Edytowane 1 Marca 2015 przez MalinowyNos_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jest sporo błędów. Cukier do rehydratacji i bełtanie? Odsyłam do wiki. Brzęczka? Temperatura raczej poniżej 20'C. Przydałoby się trochę informacji na temat sposobów dezynfekcji. Strasznie błotniste to piwo. 10 dni i piwo gotowe? Stanowczo za krótko. Ja witbiera czy inne pszeniczne robie 14 dni co jest rekordem. Piwa, które powinny być klarowne warto przetrzymać około 3 tyg. Później mamy mniej osadu w butelkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk.B Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mało merytorycznie, zanim zaczniesz cokolwiek kręcić i uczyć innych poczytaj wiki i sam się doucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się