x-pac Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam, pospawałem sobie mieszadło z kwasówki muszę jeszcze je tylko wypolerować, ale zastanawiam się czy takiego mieszadła nie trzeba jakoś zdezynfekować ? Czy zwykłe wyparzenie lub zdezynfekowanie w pirosiarczanie wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Brzeczka i tak będzie przez godzinę gotowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pospawałeś, a trawiłeś po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-pac Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie trawiłem tylko pospawałem tigiem, lekko oszlifowałem papierkiem 1200 chce jeszcze wypolerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie musisz nic robić, jak kolega napisał i tak brzeczka będzie sterylizowana podczas gotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi