Pierre Celis Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Pamiętacie wpis Po czym poznasz dobry wielokran czyli knajpiany dekalog? Nie ma co ukrywać, to był spory sukces i wielu stawiających pierwsze kroki w skomplikowanym świecie wielokranów ale też i starych wyjadaczy, traktowało i traktuje je jak swego rodzaju wytyczne. Wytyczne człowieka, który z niejednego kranu piwo pił. Teraz nadszedł czas na kontynuację, ale po pierwsze w formie wideo, po drugie z lekkim dystansem do tematu. Lokal z dobrym piwem to przecież nie tylko pełne skupienia i powagi degustowanie ale też, a może przede wszystkim, zabawa w dobrym towarzystwie. Zapraszam zatem do obejrzenia krótkiego instruktażu jak serwować piwo w wielokranie! Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się