Pierre Celis Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 W prostocie siła… Jak przystało na piwa o niemiecko- austriackim rodowodzie receptury są dość powściągliwe, konserwatywne, próżno szukać w nich szaleństwa… ale w tym tkwi ich urok SŁÓD Podstawę zasypu stanowią zazwyczaj trzy słody: pilzneński, wiedeński i monachijski w różnych proporcjach. Ze względu na pożądaną dość jasną barwę piwa zazwyczaj […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się