FurioSan Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Hej Przez przypadek wymyslilem kolejny sposób napowietrzania. Napowietrzanie: https://youtu.be/0oM2lSs1Ct4 Ostatnie dwie warki tak napowietrzylem i wydaje się być to skuteczne. Ta technika wciąż jest w fazie testów i zbyt wcześnie na jednoznaczne wnioski. bart3q i leech 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Metoda znana i jak najbardziej poprawna. Mam nadzieję, że napowietrzasz już ochłodzoną brzeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wiesz jak to się mówi o nadziei i matce? Ale tak - napowietrzanie takie ma sens tylko jeśli chłodzi się zanurzeniowa Wojen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Metoda znana i jak najbardziej poprawna. Mam nadzieję, że napowietrzasz już ochłodzoną brzeczkę. To nie jest problem w browarze domowym. Edytowane 22 Marca 2015 przez BretBeermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 myślałem że wymyśliłeś zwężkę venturiego ,podobnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No to dokładnie ta sama zasada. Raczej nic nie wymyslilem a uzylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zwężka Venturiego za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się