sailor62 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Mieszkam w Polkowicach . Kilkanaście lat temu zaraziłem się piwowarstwem . Robię wina ,nalewki ,torty .Zakochałem się w borówce amerykanskiej . Bardzo proszę ,żeby ktoś z kolegów wymienił się ze mną . Potrzebuję dwie sadzonki chmielu (jedną aromatyczną ,drugą goryczkową ) bo w naszej kochanej Polsce jeszcze nikt nie wpadł na pomysł biznesowy sprzedawania sadzonek po sklepach typu Obi ,Castorama itp. Obiecywał mi jeden pan ,który ma rodzinę w Wielkopolsce ,że przywiezie mi karpy ,ale okazał się niesolidny .Nie chcę kupować na allegro ,bo moje wnętrze się buntuje jak mam wydać 20 zł za 5 centymetrów patyka . Stać mnie ,ale się buntuje . W zamian oferuję wino z dzikiej róży rocznik 1995 , wino z ciemnego winogronu ,wiśni ,czarnej porzeczki - roczniki 2011 ,2012 ,tort czekoladowy z wiśniami , chleb domowy na zakwasie (różne ) ,albo pomoc przy sadzeniu borówki amerykańskiej .Co kto chce ,ale uczciwie . Możemy też wybrać się na żagle . Zapomniałem jeszcze o nalewce z pigwy i wiśniówce .Wszystko domowe 100 % naturalne .Ja też . Katolik ,homofob,ulepiony z polskiej gliny . Mój telefon 664 08 38 54 . Darek Boroń , lat 53 .Proszę pomóżcie bo zaraz wiosna i kolejny rok mi ucieknie . Proszę dzwonić ,bo rzadko siadam do komputera (nie to pokolenie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Niestety nie pomogę bo nie mam,ale towary wymienne ciekawe nikt nie wpadł na pomysł biznesowy sprzedawania sadzonek po sklepach typu Obi ,Castorama itp. biznesowy ? no właśnie nie bardzo,ile osób potrzebuje chmielu ? duża część sadzi jako ozdoba,albo że by zakryć coś nim ale to dziki wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeburaszka710 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 O jeden dzień za późno napisałeś , dziś przez Polkowice przejeżdżałem , coś by tam podrzucił bym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailor62 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 ł O jeden dzień za późno napisałeś , dziś przez Polkowice przejeżdżałem , coś by tam podrzucił bym . Szkoda ,tym bardziej ,że chyba widzę cię na wodzie .Temat aktualny .Mogłem dawno napisać ,ale lepiej póżno niż wcale ,jakby co to daj znać . Płyniesz gdzieś ?Skąd jesteś? Ja szukam chętnych żeby spłynąć całą Wislę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi