anteks Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Moja poczta chyba w nocy nieczynna bo jeszcze nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Moja poczta chyba w nocy nieczynna bo jeszcze nie dostałem Nic dziwnego, gdyż niejaki Anteks przeszedł do finału (a w zasadzie jego piwo) i dlatego dostanie metryczkę od sędziów zamiast skanu arkusza eliminacyjnego tak jak reszta pechowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Moja poczta chyba w nocy nieczynna bo jeszcze nie dostałem Nic dziwnego, gdyż niejaki Anteks przeszedł do finału (a w zasadzie jego piwo) i dlatego dostanie metryczkę od sędziów zamiast skanu arkusza eliminacyjnego tak jak reszta pechowców. O jeżu, od samych sędziów?! Już myślałem że w poniedziałek będąc w Opolu będę musiał sam osobiście odebrać ps czekam na metryczkę gdyż tym piwem opękałem w tym roku 5 końkursów i to z różnymi efektami Edytowane 22 Października 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 A jeśli chcecie zobaczyć jakie piwo można uwarzyć na samej Marynce polecam Dziedzictwo od Peruna. Kupiłem, piję, potwierdzam. Rewelacyjne piwo . Ciężko wstrzymywać rękę sięgającą po kolejny łyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Czy ktoś nie otrzymał metryczki bądź skanu arkusza eliminacyjnego ( jeśli piwo nie weszło do finału)? Jeśli zaistniała taka sytuacja to proszę o info na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuZky Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kiedy będą wysyłane dyplomy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie ma dyplomów. Nie zrobiono projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi