Dr2 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie wiem tylko na ile to jest realna lepsiejszość, a ile w tym marketingu. nie znam odpowiedzi na to pytanie. Jedyną różnicę między tym powyżej, a moim, widzę tylko w tym dodatkowym pierścieniu. W moim przypadku nie zauważyłem najmniejszych tendencji do odkształacania się gara (pełnego przy przenoszeniu) więc ten pierścień byłby dla mnie munusem ze względu na niepotrzebne powiększanie masy (to trza grzać, a potem chłodzić). Ale jak to bywa każdy chwali swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir4 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 na domowe warunki warto zwrucić uwage na średnice gara, aby wszedł na nie jeden palnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Może być i na jeden palnik - Taboret Gazowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Myślisz, że jak zapłacisz więcej to kupisz coś innego? Napisane to napisane, a rzeczywistość jest jaka jest EDIT a w temacie to używam takiego właśnie "pancernego" gara 36l i sobie chwalę Zdecydowałem się na ten za 260zł. "Pancerny" zgodnie z deklaracjami alegrowiczów był znacznie cięższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi