dawidz03 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam Mam pytanie, czy ktoś kiedykolwiek miał styczność z tym brewkitem i może coś o nim powiedzieć? W internecie próżno szukać o nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam Mam pytanie, czy ktoś kiedykolwiek miał styczność z tym brewkitem i może coś o nim powiedzieć? W internecie próżno szukać o nim informacji. Na tym forum http://www.piwo.org/topic/17270-problemy-z-gozdaw%C4%85/?hl=%2Bgozdawa+%2Bradler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidz03 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tak widziałem ten wątek jednak dotyczy on pomylenia puszek i robienia z tego cydru, mi chodzi natomiast o to czy ktoś to robił, czy wyszło i jak smakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jak dla mnie to radler z tego nie wyjdzie. Jak wiemy, radler to mieszanina gotowego piwa i soku. Bez pasteryzacji tego nie da się zrobić bo drożdże nam cukry z soku zjedzą. Jedyna szansa to rozrabianie piwa nagazowanym sokiem tuż przed podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się