dawidz03 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam Mam pytanie, czy ktoś kiedykolwiek miał styczność z tym brewkitem i może coś o nim powiedzieć? W internecie próżno szukać o nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam Mam pytanie, czy ktoś kiedykolwiek miał styczność z tym brewkitem i może coś o nim powiedzieć? W internecie próżno szukać o nim informacji. Na tym forum http://www.piwo.org/topic/17270-problemy-z-gozdaw%C4%85/?hl=%2Bgozdawa+%2Bradler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidz03 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tak widziałem ten wątek jednak dotyczy on pomylenia puszek i robienia z tego cydru, mi chodzi natomiast o to czy ktoś to robił, czy wyszło i jak smakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jak dla mnie to radler z tego nie wyjdzie. Jak wiemy, radler to mieszanina gotowego piwa i soku. Bez pasteryzacji tego nie da się zrobić bo drożdże nam cukry z soku zjedzą. Jedyna szansa to rozrabianie piwa nagazowanym sokiem tuż przed podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi