Maciejargh Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Cześć i czołem.Pilnie potrzebuję gęstwy, górnej fermentacji, najlepiej jakieś mocne (brzeczka ma 20blg). Moje Fermentum Mobile FM13 nie wystartowały, powinienem wrzucić je na mieszadło, no ale cóż, mleko się rozlało . Jakby ktoś w okolicach Warszawy-Ursus bądź Serocka (będę tam jutro jechał) miał takową gęstwę, to byłbym dozgonnie wdzięczny za pomoc.Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 kiedy je zadałeś ? no 20 blg bez startera to tak mało odpowiedzialnie ja chcesz to mam US-05 i S-04 w saszetkach ,gęstwę z US05 będę miał ale jutro dopiero jak rozleję jak by co pisz na PW to podam co gdzie i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja mam gęstwę 2 tygodniową po Gozdawa Pure Ale Yeast i sucharki od Gozdawy PAY, US WC i BSAY. Z Ursusa na Wolę masz skok. Jak coś to PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejargh Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Po jakimś tygodniu piwo ładnie wystartowało. Wygląda na to, że temeperatura otoczenia była jednak trochę za niska wielkie dzięki za dobre chęci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Po jakimś tygodniu piwo ładnie wystartowało wow,to może dzikusy się już nim zaopiekowały po takim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Po tygodniu to rzeczywiście ładnie wystartowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Po jakimś tygodniu piwo ładnie wystartowało. Wygląda na to, że temeperatura otoczenia była jednak trochę za niska wielkie dzięki za dobre chęci Pozdrawiam No po tygodniu to bym się zdziwił jakby nie wystartowało będzie fajny lambic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi