Pierre Celis Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 W poprzedniej recenzji, w której pisałem o jabłkach vintage, wspomniałem także o nadzwyczajnej popularności, jaką cieszy stara odmiana Kingston Black. Nic nie dzieje się bez przyczyny – tradycyjni cydrownicy kochają te jabłka, bo potrafią dać doskonale zbalansowany smakowo cydru. A sprawa wcale nie jest taka prosta. „Skonstruowanie” odpowiednio zbalansowanego cydru wymaga dużej wiedzy i doświadczenia. […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się