tcherpaq Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witajcie.W dniach 1-3 maja 2015r. zapraszamy na organizowaną przez nas imprezę pt. "Warsztaty Twórczej Samodzielności". Warsztaty organizowane są we wsi Czartoria, gmina Miączyn, powiat Zamość w dniach 1-3 maja 2015r. Będzie to spotkanie poświęcone ogólnie pojętej samodzielności i samowystarczalności połączone z otwarciem naszej nowej siedziby - Ranczo Relaxo Czartoria - Ośrodek Permanentnej Samowystarczalności.W programie między innymi:- domowe warzenie piwa- warzenie serów z mleka koziego i krowiego- jogurty i inne wyroby mleczarskie- wędzenie wędlin i serów- ręczny wyrób biżuterii- wyroby wyplatane ze sznurkai inne ...Więcej szczegółów na naszym profilu - https://www.facebook.com/czartorjaNa noclegowe potrzeby naszych gości udostępniona będzie Wioska Namiotowa oraz pomieszczenia wewnątrz budynku. Udział w imprezie, noclegi, degustacje - bezpłatne Serdecznie zapraszamy do udziału w naszym projekcie.PozdrawiamGrzegorz Czorapiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dobrze wyczytałem, że z piwo polewał tylko pan Grzegorz? Piwo w wielu odmianach - Pale Ale, India Pale Ale, Porter Angielski, Milk Stout oraz zwykłe Polskie Jasne Pełne. Nieskromnie przyznam, że przygotowałem się równie dobrze jak Krzysztof - piwa były dojrzałe, pełne smaku i aromatów - trzy a nawet pięciomiesięczne. Mam nadzieję, że komentarze degustatorów były szczere i ich uwielbienie dla mojego piwa prawdziwe. Trochę wstyd, że nie odpowiedzieliście na zaproszenie. Takie pyszności... https://www.facebook.com/czartorja/photos/pcb.481762468641193/481755181975255/?type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi