kasterian50 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Cześć wszystkim, na imię mam Kuba. Interesuję się piwem i wszystkim co z tym związane od 2 lat. W 2014 roku zacząłem warzyć własne piwo, pierwsze oczywiście z brewkita, następnie przeszedłem na ekstrakty aż zabrałem się za warzenie z zacieraniem i w końcu odkryłem o co w tym piwowarstwie chodzi tak na prawdę . Aktualnie na koncie mam 6 warek z czego ostatnia jeszcze na burzliwej. W planach już Witbier na letnie upały, a za kilka dni biorę się za sadzenie chmielu. Jeśli ktoś jest z Poznania (piątkowa) to zapraszam do kontaktu, chętnie wymienię się doświadczeniami lub piwami Jako, że jest sobota to zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jeśli ktoś jest z Poznania Winogrady pozdrawiają ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasterian50 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi