Pierre Celis Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Brytyjczycy bardzo cenią sobie żywność organiczną. Powszechny jest pogląd, że organic food jest lepszej jakości i ma więcej właściwości prozdrowotnych, niż zwykłe produkty. Rynek żywności organicznej jest duży i ciągle rośnie, a cydry stanowią jego część. Dunkertonowie na swojej cydrowej farmie nie używają chemii. Ze szkodnikami walczą metodami biologicznymi, nawożą naturalnie. Szczycą się tym, że […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się