Pierre Celis Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Nowa kategoria na blogu – proste pytanie, szybka odpowiedź Na pierwszy rzut: Czy ciemne słody dodawać na początku, czy na końcu zacierania? Wszystko zależy od tego co chcemy uzyskać… Jeśli słody palone, barwiące dodamy na początku zacierania uzyskamy oprócz ciemnego (lub nawet czarnego) koloru także posmaki palone i odpowiadający im […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się