Darkloczek Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam ! Tak jak w temacie Czy znajdą się piwowarzy z Bełchatowa i okolic by pomyśleć o depozycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafso Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ja w to z wielką ochotą wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Jak byście założyli depozyt, to i z Łodzi by się wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafso Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Czyżby w B-towie i okolicach nie było piwowarów domowych ?? Odzew praktycznie zerowy Edytowane 14 Maja 2015 przez gustafso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek123 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja chętnie się powymieniam. Chociaż moje piwa szału nie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkloczek Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Powoli powoli i uzbieramy ekipę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi