MichalK Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Hej wszystkim, Zaglądam tu od jakiegoś czasu i chyba właśnie przyszedł czas na dołączenie do grona. Mieszkam we Wrocławiu i tutaj staram się poznać tajniki uzyskiwania wszelkiego rodzaju złotych czy bursztynowych trunków chmielonych. Za sobą mam dwie warki. Ostatnia tydzień temu zakapslowana. Wszystko wg przepisów znalezionych w odmętach internetów. Warzę w towarzystwie kolegi. Piwko fermentuje i dojrzewa w otoczeniu starych niemieckich murów i póki co nie mieliśmy wpadki (odpukać w niemalowane i splunąć przez lewe ramię). To chyba tyle. Do zobaczenia na zlotach, w innych postach czy gdziekolwiek indziej. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się