Fenris Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam Czy zna ktoś hurtownie która posiada w ofercie KEGi z piwami z polskich browarów regionalnych lub/i rzemieślniczych. Potrzebuje do Pubu w stylu multi-tap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 znamy Skąd jesteś? Nie lepiej kupić bezpośrednio w browarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Lepiej ale kontaktowałem się z kilkoma browarami i większość odsyła mnie do hurtowni. Jestem z Małopolski więc raczej te okolicę bo w razie czego transport z Gdańska lipa chyba więc myślę że 300km max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Lepiej ale kontaktowałem się z kilkoma browarami i większość odsyła mnie do hurtowni. Jestem z Małopolski więc raczej te okolicę bo w razie czego transport z Gdańska lipa chyba więc myślę że 300km max skrzyknij się z innymi multitapami i zróbcie zamówienie wspólne - tak działają np. w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Skontaktuj się z Same Krafty, Marcin koordynuje wspólne zamówienia. Jak weźmiesz 4 kegi to mogę ci wysłac, bezpośrednio. . Pinta i AleBrowar ma na stronie www podane hurtownie. Edytowane 21 Maja 2015 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 witam nei chcę tworzyć nowego wątku bo dotyczy to jednej sprawy, (z hurtowniami, browarami się dogadałem) teraz sprawa wyszynku. Znacie jakąś firmę która sprzeda a potem przyjedzie i zamontuje mi cały osprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi