hrapek Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 TVN Turbo, premiera w najbliższą środę o 17:30. Powtórki w czwartek i piątek. Wizyta w borwarze Amber (o ile dobrze mignęło mi przed oczyma), okraszona komentarzem ARTa. Może jakiś miłośnik YouTube´a wrzuci ten kawałek tutaj dla potomności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Mi właśnie również to migneło przed oczami, był Koźlak browaru Amber i rozmowa o porterze Bałtyckim. Tylko właśnie widziałem urywek i nie wiem co to było czy zapowiedz czy już puszczali, ale teraz już wiem Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Cześć. Niestety o tej godzinie jestem zwyczajowo w pracy. Przychylam się do prośby Hrapka o wrzucenia programu na youtube jeśli ktoś ma możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Premiera to była w niedzielę. Ale jeszcze nie widziałem. Edytowane 17 Listopada 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Premiera to była w niedzielę. Ale jeszcze nie widziałem. A ja widziałam Bardzo krótki, ale całkiem rzeczowy film z Browaru Amber, pokazujący cały proces produkcji piwa. Na koniec krótka wypowiedź ARTa o porterach bałtyckich. Całość zajęła dosłownie kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi