franek Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witajcie!! Ciężko napisać coś ciekawego w tym dziale, będzie to więc chyba kolejne standardowe przywitanie. Nazywam się Marcin, mieszkam w okolicach Góry Kalwarii. Warzenie piwa zainteresowało mnie na poważnie jakieś 1,5 roku temu, ale wyszło tak, że mam za sobą dopiero jedną warkę, za to z zacieraniem i co najlepsze całkiem udaną. Na forum widzę wiele nicków znanych mi z innych forów, może więc uda mi się szybciej przełamać nieśmiałość i być może podzielić się z kimś moimi wyrobami (warka numer 2 ląduje w garze jutro rano ). Jeszcze raz witam wszystkich, a gdyby w mojej okolicy był jakiś piwowar to niech się ujawni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam Cię Marcinie i jak sam się przekonałeś zacieranie nie jest trudne. Tak trzymaj szkoda pieniędzy na puszki. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Witam serdecznie i życzę kolejnych warek przynajmniej tak samo udanych jak ta pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 powitać nowego piwowra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dzięki za miłe powitanie U mnie właśnie ma miejsce cud zacierania, słód już pięknie pływa w garnku, wypełniając kuchnię wspaniałym zapachem. Czy może być coś piękniejszego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi