Pierre Celis Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 wreszcie lokal kładący nacisk na food pairing Doczekałem się. Piwo przestaje być traktowane po macoszemu w kwestii nie tylko możliwego akompaniamentu do posiłku, ale wręcz staje się równoważnym składnikiem mającym wpływ na odbiór całości. Od dawna propaguję parowanie piwa z jedzeniem, z pewną satysfakcją zauważam też, że osoby do tej pory wzbraniające się rękami i nogami przed zestawianiem jednocześnie i piwa i jedzenia same zaczynają przebąkiwać o możliwych kombinacjach. Dlatego zapraszam do obejrzenia dwóch wywiadów związanych z tym samym motywem przewodnim – warszawskim wielokranie Hoppiness. Najpierw parę słów na temat samego lokalu opowiedzą Ela Lucińska-Fałat i Mateusz Wolf. Po czym możemy już przejść do stricte tematów kulinarnych z szefem kuchni Marcinem Jabłońskim. Zachęcam do polubienia Hoppiness na FB, a także subskrypcji mojego kanału na YT. Wkrótce więcej ciekawych materiałów Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się