Pierre Celis Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 30 maja odbyła się inauguracyjna impreza w nowym warszawskim wielokranie Hoppiness. Na wydarzenie zawitali goście z Krakowa a mianowicie Marek Bakalarski z Pracowni Piwa oraz Kuba Rosiek z Tap House. Na oficjalnym otwarciu z kranu popłynęła nowość Pracowni – Krakowski Spleen w modnym ostatnio stylu session IPA. Początkowo niepokoił rubinowy kolor piwa sugerujący jego karmelowy charakter. Na szczęście piwo okazało się pijalne ale jak słusznie zauważono w komentarzach na FB – które piwo Pracowni takie nie jest? Korzystając z zapowiedzi Eli, że czeka na nas dnia następnego ze śniadaniem, postanowiliśmy kontynuować imprezowanie w całodobowym PiwPaw, a wcześniej zajrzeliśmy do Jabeerwocky. Leniwa niedziela na deptaku w samym centrum miasta przy dobrym piwie i w dobrym towarzystwie warta była zarwanej nocy. Niedługo powinien też pojawić materiał wideo zrealizowany na otwarciu wspólnie z HoppyNews Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się