Skocz do zawartości

[Docent] Wieczór, noc i popołudnie w Hoppiness


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

HoppinessOtwarcie30 maja odbyła się inauguracyjna impreza w nowym warszawskim wielokranie Hoppiness. Na wydarzenie zawitali goście z Krakowa a mianowicie Marek Bakalarski z Pracowni Piwa oraz Kuba Rosiek z Tap House. Na oficjalnym otwarciu z kranu popłynęła nowość Pracowni – Krakowski Spleen w modnym ostatnio stylu session IPA. Początkowo niepokoił rubinowy kolor piwa sugerujący jego karmelowy charakter. Na szczęście piwo okazało się pijalne ale jak słusznie zauważono w komentarzach na FB – które piwo Pracowni takie nie jest? Korzystając z zapowiedzi Eli, że czeka na nas dnia następnego ze śniadaniem, postanowiliśmy kontynuować imprezowanie w całodobowym PiwPaw, a wcześniej zajrzeliśmy do Jabeerwocky. Leniwa niedziela na deptaku w samym centrum miasta przy dobrym piwie i w dobrym towarzystwie warta była zarwanej nocy. Niedługo powinien też pojawić materiał wideo zrealizowany na otwarciu wspólnie z HoppyNews :)

L1700744Kucharz Marcin Jabłoński zaserwował mrożone azotem piwne lodyRosiek nabijaojciec KowalL1700753L1700757Ania z ChmielarniL1700762L1700765L1700767L1700772L1700774L1700775Josefik polewa swojego OlbrachtaL1700780Tak jest, Perła zawitała do stolicy!Kuba - Chlarnia, Warszawa, PolskaMagda z natolińskiej BeczkiBrowarzyciel i MagdaL1700794PiwPaw 9 rano, emes w formieEla - HoppinessJosefik z córąAngielskie śniadanieL1700816Michał Kopik - bezalkoholowoKrakowski spleen w centrum Warszawyb.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.