wmaker Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Przeczytałem o możliwym przerobieiu pinlocka coca-coli na system ballock. Nie mam dostępu do oryginalnych ballocków więc proszę o zwymiarowanie cońcówki ballock wg schematu jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A że tak zapytam chodzi o końcówkę od gazu czy od płynu? Bo w systemie Corneliusa obie końcówki mają inne wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pewnie o obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmaker Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Pewnie o obie Sądziłem że różnią się tylko nacięciem u podstawy - więc chodzi o obie ... no i nikt nie ma suwmiarki pod ręką? Edytowane 12 Czerwca 2015 przez wmaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi