Pierre Celis Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Degustacja przeładowanego dodatkami piwa Niedobity, warzonego z cukrem kandyzowanym, imbirem, skórką pomarańczy, fermentowanego drożdżami belgijskimi i leżakowanego z wiórami dębowymi. PINTA leżakowała to piwo ponad pół roku, i jak sama twierdzi – stworzyła demona. Czy rzeczywiście piwo jest tak straszne i dziwne, jak je malują? The post PINTA Niedobity appeared first on Małe Piwko Blog. Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się