Skocz do zawartości

[Docent] Czesław the Sour czyli kwas w Chmielarni


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

CzeslawSourNa drugie urodziny warszawskiej Chmielarni przygotowane zostały nie lada specjały od jednego z bardziej renomowanych piwowarów domowych w Polsce czyli Czesława Dziełaka. Razem z Kubą spróbowaliśmy trzech sour ejli: Lichtenheiner (9,6° Blg, 4,5% alk.) Flanders (13° Blg, 6% alk.) oraz półtoraroczny Lambic (13,4° Blg, 6,5% alk.). „Sour is the new hoppy” obejrzyjcie zatem jak Czesław się sprawdza w tej awangardowej stylistyce!

b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.