Pattern Juggler Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam Was, kłaniając się nisko, Wczoraj, po paru latach samego picia piwa, rozpocząłem swoją przygodę z domowym piwowarstwem. Postanowiłem więc już nie przeglądać tylko forum, a założyć konto i gdzieniegdzie się udzielić (choć początkowo pewnie bardziej w formie natręta). Stąd witam oficjalnie. Pierwsze piwko, po najmniejszej linii oporu - brew kit. Opór jednak ze strony piwka (w związku z brakiem doświadczenia) się pojawił i sam jeszcze nie wiem, czy coś z tego będzie. Lekcja na pewno cenna i nawet jakby miało iść do kibla, to tak łatwo się nie poddam:) pozdrowienia z Wrocławia, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 I tak trzymać Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 witaj, jeśli potrzebowac będziesz wsparcia to prężnie działają we Wrocławiu Wrocławska Inicjatywa Piwowarska i Oddział Terenowy PSPD, jak również wymiana piw piwowarów domowych zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Cześć! Z każdym następnym piwem będzie tylko łatwiej Tak swoją drogą, nie po najmniejszej linii oporu, tylko po linii najmniejszego oporu Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi