Pierre Celis Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Znów bardzo prosta, nieprzekombinowana receptura. Wzorowana m.in. na informacjach Michaela Jacksona dotyczących receptury legendarnego Hoegaardena. Receptura na 20l piwa o ekstrakcie 12Blg w stylu WITBIER Zasyp: 2,5kg słód pilzneński (50%) 2,25kg płatki pszeniczne (45%) 0,25kg płatki owsiane (5%) Chmiel: 20g East Kent Goldings (5,5%AA) 60 minut 15g Saaz (3,1%AA) 15 […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się