e-prezes Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Na którymś z lubelskich konkursów piw (chyba w 2012) bnp prowadził wykład na ten temat. Zajęty czym innym nie słuchałem, choć znam z autopsji piwa tak filtrowane. Ktoś tym jeszcze się zajmował w produkcji domowej? Pytanie głównie dotyczy środka Magnesol, który służy do filtracji olejów i frytur, ale chętnie poznam inne środki do filtracji. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 A ziemią okrzemkową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 gdzieś w wątkach bankowo któryś z pro-piwowarów bawił się z filtracja przez ziemię, ale kto to był i gdzie była mowa ciężko będzie znalezc bo piszem z telefona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Z tego co pamiętam to tez bnp o ziemi okrzemkowej pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się