Zwiazkowiec Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 witam, chciałbym odświerzyc wątek. Co z metryczkami z kategorii American Barleywine? Finałowe poszły wczoraj wieczorem z wyłączeniem jednej osoby, która podała błędny adres email. Jak ktoś nie dostał to proszę o kontakt na PW (metryczki finałowe z Am. BarleyWine) Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBombadil Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 dzięki za metryczkę. oceny sędziów uważam za trafne. więcej grzechów nie pamiętam, obiecuję poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 No to ja muszę się poskarżyć. Brakuje mi metryczek z eliminacji Whisky Stout i z finałów Black IPA i Single Hop IPA (spam też sprawdzam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antol Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Podbijam pod temat. Brak metryczki z finału Single Hop IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gociek Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja również czekam na metryczkę z eliminacji Whisky Stout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nachmieldalacz Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 U mnie brak metryczki z finału SH IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Co z tymi metryczkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needmorehops Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) nic, do mnie też nie dotarła. * edit * Dostałem infomację mailem, że z powodów osobistych, osoba odpowiedzialna za rozsyłanie metryczek w tej kategorii nie mogła tego robić na bieżąco, ma wznowić wysyłkę w pt. 13/11 Edytowane 11 Listopada 2015 przez needmorehops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi