cashmere Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Witam serdecznie! Na imię mi Maciek, jestem studentem 4 roku TŻ i od kilku miesięcy zgłębiam tajniki sztuki piwowarskiej i aktualnie przymierzam się do kupna pierwszego sprzętu do warzenia. Niestety to na razie tylko przymiarki, bo studencka kieszeń nie jest na razie zbyt pokaźna, ano i warunki mieszkaniowe nie są zbyt dogodne.Pozdrawiam forumowiczów! Edytowane 23 Lipca 2015 przez cashmere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Cześć, tylko nie zniechęcaj się i wytrwałości życzę... TŻ - technologia żywienia? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmere Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tak, technologia żywności - sggw. Wcześniej robiłem wino, nalewki z całkiem zadowalającym skutkiem, więc postanowiłem spróbować czegoś nowego, a wytrwałość może zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witamy i życzymy sukcesów. Tylko nie omieszkaj w swoim czasie popełnić pracy magisterskiej w tematach "okołodomowopiwowarskich" z pożytkiem dla wszystkich oczywiście! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmere Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Chciałem już popełnić inżynierkę w tych "klimatach", lecz się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi