Pierre Celis Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Same Krafty wydają się być ulubioną miejscówką kontraktowców ze Szpunta bowiem to już trzecia ich premiera tutaj. Dla przypomnienia, tak było na imprezie pierwszej, inaugurującej ten piwowarski projekt. To co odróżnia Szpunta od pozostałych kontraktów to miejsce warzenia. Wielu miało wątpliwości czy w łaskim Korebie w ogóle da się uwarzyć porządne piwo. Szpunt pokazał że jak najbardziej, czego dowodem było świetne American Wheat. Tym razem ekipa Szpunta przywiozła do Warszawy dwa piwa w stylu APA. To jak wypadły możecie zobaczyć w materiale wideo. A niewątpliwym hitem wieczoru była degustacja dwóch wersji domowego RISa uwarzonego przez Piotrka Tomaszewskiego ze Szpunta. Piwo to zdobyło pierwsze miejsce w swojej kategorii na ostatnim Festiwalu Birofilia. Jak smakuje 18-miesięczna wersja tego piwa a jak kolejna, 7-miesięczna? Która z nich jest lepsza? Odpowiedzi na wideo Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się