jaroM6 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jestem miłośnikiem piw od naszych południowych sąsiadów czyli jasne 11 i 12 oraz półciemne piwka z mojego regionu bardzo dobry jest Raciborski pils i tu właśnie prośba o stworzenie lub polecenie gotowej receptury na takie rodzaje piwa.Pod koniec miesiąca kończę budowę mojego mini-browaru i coś takiego chciałbym uwarzyć,warka około 60-70 litrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Warzelnia, warzelnią, ale czy masz warunki, żeby takie piwo fermentować i leżakować w niskiej temperaturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 bardzo dobry jest Raciborski pils i tu właśnie prośba o stworzenie lub polecenie gotowej receptury a to się skontaktuj z użytkownikiem Ray, on najlepiej wie jak warzyć Raciborskie piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się