profik Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Hej ludziska - piwowarzy! Jest sprawa, niedaleko mojej miejscowości rodzinnej jest chłopczyk, u którego stwierdzono raka... Jedyna możliwość wyleczenia to kosztowna operacja w Stanach. Tutaj jest strona na fb z informacjami odnośnie chłopczyka. Wypijmy zdrowie za niego, a gdyby ktoś mógł więcej to chociaż symboliczna złotówkę można wpłacać tutaj! Jeśli ktoś zechce wpłacić jakąś kasę, niech wpisze sie tutaj zobaczymy ile uda nam się zebrać. No i oczywiście na stronie gdzie wpłaca się kasę wpisze w komentarzu "Zdrowia od piwowarów domowych" Ja wypijam moje Harcerskie (wszak na zdrowie nieletniego ) i wpłacam 50zł. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez profik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak nie wspomóc takiego maluszka 100 zł niewiele ale, "ziarnko do ziarnka ..." Acha ... proponowałbym przenieść temat w bardziej widoczne miejsce, Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Przemas.IE profik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) 20 zeta 100 zł Dziękii Panowie! plus moje 50zł Daje razem 170! Czyli całkiem fajnie. Na stronie można zobaczyć że zebrano już ponad 180k więc fajnie idzie do przodu! Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez profik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jak pisałem wcześniej gdybyś podpiął temat gdzieś indziej to byłby bardziej widoczny , napewno więcej ludzi by zobaczyło i co za tym idzie więcej wpłat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie bardzo wiem jak, myślałem że admin tylko może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas.IE Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Napisz do któregoś i poproś o podczepienie go gdzieś. Elroya zapytaj w końcu szczytny cel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi