Pierre Celis Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 W Wielkiej Brytanii cydr zawsze mocno związany był z ziemią, ludźmi którzy ją uprawiali, z wiejską społecznością. Do tej pory to, co najciekawsze w angielskim cydrownictwie pochodzi od małych, lokalnych wytwórców. Chlubą wyspiarskich cydrowych rzemieślników jest tworzenie cydru tak, jak czynili to ich przodkowie od setek lat. Stare, cydrowe odmiany jabłek, proste urządzenia, czasem także […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się