Pierre Celis Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Amerykańska kuchnia, przeciętnemu Polakowi kojarzy się zapewne z fastfoodowymi burgerami spod znaku wielkiego M i pizzą na grubym cieście z hektolitrem kalorycznych sosów. Bardziej ekskluzywnym daniem, kojarzącym się z USA, którego pewnie nie powstydziłaby się i nasza kuchnia, to pieczony... Continue Reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się