leon_w Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Tak więc padło na emaliowany 36L. Myślę że będzie w sam raz. Dzisiaj będzie testowany i nasuwa mi się pytanie. Warzę z zestawu surowców stouta, w przepisie jest żeby zacierać w 14L wody. Czy to jest optymalna ilość wody, czy może jak dam więcej wody to lepiej. Jak to dokładnie z tym jest? I czy przeprowadzanie próby jodowej jest koniecznie? ( nie mam jodyny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Tydzien temu robiłem stouta zacieranie 14l wody, próby jodowej też nie robiłem, ważne abyś trzymał się czasu i temp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się