betlek Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Hej! Jako, że nie mam możliwości warzenia na płycie, to kupiłem taboret gazowy. Za późno się zorientowałem i zobaczyłem, że ma moc 5,3kW (mniejsze zużycie gazu i (chyba mniejsza moc ognia). Moje pytanie, czy zwrócić póki mogę ten taboret i kupić mocniejszy - 7,5kW? Prawie wszystkie które widziałem tu na forum są +- 7kW, czy ktoś miał taki taboret z mniejszą mocą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) trochę mało ja mam 7,5 i czasami wydaje mi się że przydałby mi się mocniejszy ale to i tak lepiej niż na kuchni Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A ja znowu bez problemu zagotowuję tym 8kW 50l brzeczki, więc jak robisz standardowe warki 25l, to wydaje mi się, że wystarczy, choć zapas mocy, wiadomo zawsze dobrze mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Cześć. 3,5kW to moc największego palnika z standardowej kuchni gazowej. Moim zdaniem za słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi