Skocz do zawartości

[Docent] Hopium w Piwnej Sprawie czyli można jeszcze czymś zaskoczyć


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Hopium2Czy jakaś piwna premiera jest jeszcze w stanie czymś zaskoczyć? Nie ulega wątpliwości, że pod tym względem jest coraz trudniej. Podżyrardowski Hopium do tej pory stawiał na górną fermentację z dodatkami typu ostra papryczka, laski wanilii czy kardamon. Tym razem wydawało się, że szału nie będzie. Kolejna, pewnie setna już AIPA oraz pale ale z dodatkiem wiśni. I cóż, tak jak się spodziewałem AIPA nie niesie za sobą nie wiadomo jakich wrażeń. Wieczór natomiast zdecydowanie należał do drugiego piwa, do którego dodane zostały polskie kwaśne wiśnie. Kojarzycie już co dał ten zabieg? Więcej na ten temat na wideodegustacji!

L1750007L1750004L1740992L1740989L1740998L1750009L1750015L1750017b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.